برق-قدرت

دانشجویان کارشناسی پیوسته برق-قدرت ورودی 90 دانشگاه فیض

برق-قدرت

دانشجویان کارشناسی پیوسته برق-قدرت ورودی 90 دانشگاه فیض

جالبه؟؟؟!!!

انجمن روانشناسی حوزه علمیه قم در نامه‌ای به کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی پیامدهای اجتماعی و روانی رایتل را بسیار زیاد معرفی و تاکید کرده است که باید اقدامات لازم جهت جلوگیری از راه اندازی آن انجام شود.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از سیتنا، انجمن روانشناسی حوزه علمیه قم در نامه‌ای به کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، به تبیین برخی ابعاد و پیامدهای رایتل از منظر روانشاسی اجتماعی پرداخت. در این نامه، با پذیرش ا‌ین ‌که رایتل دارای برخی مزایا و محسنات می‌باشد، بیان شده است که اولا این ثمرات محدود بوده و به حد ضرورت نمی‌رسد؛ ثانیا مفاسد فرهنگی ـ اجتماعی آن بسیار زیاد و وخیم  است.



در بخشی از نامه چنین آمده است: «روانشناسان و افرادی که در حیطة مسائل مشاورة اجتماعی و خانواده فعالیت دارند، به صورت عینی و ملموس، مفاسد حاصله از برخی امکانات فناوری‌های ارتباطی همچون اینترنت و تلفن‌ همراه را مشاهده می‌کنند؛ مفاسدی چون رشد ناامنی‌های روانی، گسترش تزلزل در بنیان‌های نهاد مقدس خانواده، افزایش بزه‌کاری اجتماعی و … ؛ این در حالی است که این گونه وسایل، ثمرات و استفاده‌های مثبت زیادی داشته و برخی نیازهای ضروری را مرتفع می‌سازند؛ به گونه‌ای که در جمع‌بندی ثمرات و مفاسد، ثمرات آن بیشتر است؛ اما چنان که ذکر شد اپراتور نسل سوم (رایتل)، پاسخ‌گوی نیازهای ضروری نیست و متقابلا، دارای پیامدها و عوارض منفی بسیار زیاد و مهمی می‌باشد».



انجمن روانشناسی حوزه، مقایسه رایتل با ارتباطات تصویری همچون وب‌کم که  از قبل جریان داشته و دارد را  نادرست ‌ارزیابی کرده است؛ زیرا، محدودیت  دسترسی، سرعت پائین، هزینه بالا، کنترل‌پذیری نسبی و … که در ارتباطات تصویری دیگر وجود داشته است،  زمینه‌سازی آنها را در بوجود آمدن مفاسد، بسیار کمتر می‌کند.



در این نامه، عدم موفقیت  راهکارهایی که مسئولیت کنترل در مقابل آسیب‌ها را به خود اشخاص واگذار کرده، خاطرنشان شده است؛ چرا که در موارد زیادی، کاربران به توصیه‌هایی که در این راستا صورت می‌گیرد، توجهی نشان نمی‌دهند. بدون شک اکثریت کاربران رایتل، به دلیل جذابیت و تنوع امکانات آن، قشر جوان خواهند بود که دارای ویژگی‌های خاصی بوده و در معرض انواع فسادها قرار  داشته، قادر به مقاومت در برابر فشارهای نرم محیطی نیستند.



از سوی دیگر، خطرات و تهدیداتی که از طریق رایتل، متوجه روابط همسران شده و نیز میان والدین و فرزندان خواهد شد، بسیار وخیم خواهد بود و برای روانشناسان و مشاوران خانواده، بسیار روشن است که رایتل با امکانات ویژة خود،  تزلزل در بنیان خانواده‌ها را برجای خواهد گذاشت و همبستگی و انسجام خانوادگی را به شدت دچار آسیب خواهد نمود.



انجمن روانشناسی حوزه علمیه قم، در پایان نامه خود به کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، خواستار آن شده است که «با توجه به پیامدهای سوء متعدد و وخیم رایتل»، اقدامات لازم برای جلوگیری از راه‌اندازی اپراتور رایتل (با امکانات خاص) انجام پذیرد.

نظرات 3 + ارسال نظر
E=MC2 سه‌شنبه 20 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 12:37

سلام.مطلبت خوب وبه موقع است برای جلوگیری ازیک ابزار فحشا. خداخیرت بده.

من با نظر حوزه مخالفم!!!!

گروه رباتیک دانشگاه علامه فیض کاشا جمعه 23 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 16:59 http://www.cactus-t.blogfa.com

سلام لطفا این پست رو روی صفحه اول سایتتوت بزار، ممنون
گروه رباتیک دانشگاه علامه فیض کاشانی برگزار می کند :

دوره آموزش نخصصی رباتیک

مزایای دوره :

توانایی ساخت ربات های مسیریاب و آتش نشان پس از پایان دوره، آشنایی با قطعات الکترونیکی پرکاربرد در رباتیک، نحوه استفاده و کارکرد آنها، دیتاشیت خوانی، شبیه سازی مدارات الکترونیکی، طراحی و چاپ pcb ، برنامه نویسی ربات هایی مثل مسیریاب و آتش نشان، کار عملی و ...

سلام
چشم

گروه رباتیک دانشگاه علامه فیض کاشا جمعه 23 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 17:10 http://www.cactus-t.blogfa.com

اینم لینک پوستر کلاس ها
http://upcity.ir/images2/94950828082450914089.jpg

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد